Ask & Act Conference 2025

Agenda 12th February 2025

Time	Торіс	Duration
9:20	Conference opens	10 Minutes
9:30	Welcome - Welsh Women's Aid	10 Minutes
9:40	Keynote speech - Cabinet Secretary for Justice	10 Minutes
9:50	Post Seperation Abuse and the Family Court - Sarah Taylor LLB (Hons)	20 Minutes
10:10	The link between Domestic Abuse and Animals - Maya Badham from S.A.H.S.D.A	20 Minutes
10:30	Amy Hyde from Cats Protection	20 Minutes
10:50	Break	20 Minutes
11:10	 Knowledge Enhancement Workshops (Breakout rooms) Stalking and Associated Risks – Victim Support Domestic Abuse & Suicide – Welsh Women's Aid Child to Parent Abuse – Pegs 	60 Minutes
12:10	A celebration of Ask & Act - Glenys Vivers from Powys Council	20 Minutes
12:30	What Ask & Act future looks like – Welsh Government Official, Natalie Jones.	10 Minutes
12:40	Thank you and close	10 Minutes